onsdag 29 juni 2011

Barnvagnen

Inlägg 200!

Imorse var vi hos barnmorskan. Vår barnmorska Anna-Lena har semester så vi har fått en vikarie så länge. Hon verkar helt okej faktiskt. Besöket gick fort i morse hos barnmorskan. Tog endast 10 minuter. Fick lyssna på knytets hjärtljud, mäta magen och ta blodtryck. Allt såg bra ut både för mig och liten. Vet att jag sagt det förut men jag säger det igen. Alltid lika mysigt att gå till barnmorskan! Fick lite information vad som händer med oss och bebisen efter förlossningen också. Att man kan få stanna på patienthotellet, vad det kostar och lite sånt där. Beroende på hur vi mår efter förlossningen kan det nog vara en bra idé att göra det i alla fall en natt. Vi får se då..

Har suttit och mått gott på balkongen i 2 1/2 efter barnmorskan. Med 33 grader, bikini, vattenmelon, korsordstidning & bubbelvatten med hallonsmak! I väntan på att älsklingens bil skulle bli klar på Lecab. När vi hämtat bilen blev det resten av filmen vi hyrde igår - 127 hours. En helt okej film, och nachoswraps. Mitt i maten ringde babyproffsen och sa att vår barnvagn hade anlänt. Efter maten åkte vi iväg och hämtade den. Så nu står den äntligen i barnrummet och väntar på att få en liten bebis som sover i där. Himla nöjd med färgen vi valde. Och den får perfekt plats i bagageluckan på babys bil!

Har gått en liten promenad i värmen och sen har vi även träffat svärfar och Gunilla över en liten glass vid slusscafét. Motorträff där nere ikväll så det var full rulle av motorcyklar och bilar.

Nu strax, efter älsklingen diskat klart ska vi mysa med jordgubbar och vattenmelon vid tvn och se på Livet på BB & Celebrity rehabtv4.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar