torsdag 7 juli 2011

Hemmet är guld !

Skönt det är att vara hemma. Man uppskattar hemmet mycket mer när man vart borta en tid. Igår kväll åt jag och baby god mat framför tvn och sen tog vi en långpromenad och köpte kapslar till babys Tassimo. När vi kom hem sjönk vi ner i sängen och såg på Livet på BB. Somnade till Celebrity Rehab och sov fram tills 9.00 idag. Skönt med 10 timmars sömn! Har sovit så dåligt hela veckan i husvagnen.

Har plockat ut allt godis från kartongerna och hela ena överskåpet över frysen vart fullt. Så nu har vi i alla fall godis ett tag framöver..

Undra vad man ska hitta på idag? Får nog bli en promenad senare om vi orkar. Min foglossning är sliten efter husvagnssemestern.

Vi har fått vårt solskydd till barnvagnen vi beställde i taxfreen på Mallorca resan. Den ska vi nog i alla fall åka och hämta. Sen måste pappa hjälpa mig att fylla i lite papper som ska till jobbet. Måste söka tjänstledigt för föräldraledigt. Mycket att ordna inför bebis. Det är inte bara att skaffa barn..

Längtar galet mycket till vår skrutt kommer ut. Börjar bli dryga veckor nu att gå och vänta. Ju närmre beräknad förlossning det blir, ju drygare är det att vänta. Jag är så nyfiken på hur vårt lilla knyte ser ut. Vem den liknar, hur lång den är och vad den väger. Ska bli såå spännande att bli förälder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar