torsdag 24 november 2011

Pank!

Yippie! Fick hela 7500:- från försäkringskassan denna månaden. Att mitt konto i morgon efter räkningarna gått iväg visar 73:- gör det ju inte roligare att gå hemma. Även dop denna månaden. DYRT! Just nu känner jag fy fan..!

Sen är Sebben i sitt griniga bruk. Dregglar, gnäller och stoppar in helst båda händerna i munnen. Kan vara så att det är tänder på G så småningom. Han växer så det knakar i alla fall och går upp bra i vikt. Vi var på BVC idag och Sebben är numera 63.5 cm och väger 5950 g. Eftersom maten har krånglat för lillen och vi nu bara törs använda oss av NAN H.A 1 (för barn som har risk att utveckla allergi mot mjölkprotein) ska Majvor på BVC diskutera med en läkare om lillen eventuellt behöver genomgå ett allergitest, ett pricktest. Och se om han kankse är känslig mot mjölkprotein och laktos. Vore skönt att få ett sådant test så vet vi och i så fall kan utesluta det eller göra saken bättre för honom. Men vi får i alla fall se om vi får något test över huvudtaget.

Livet som mamma är hårt, väldigt hårt och jag har svårt att komma in i någon vardag. Stressar alldeles för mycket kring lillens mat och att han är så snabbt rastlös och uttråkad. Vi har fått en kille som verkligen vet vad han vill och säger snabbt till om något inte duger honom. Längtar som satan tills han är 8 månader - 1 år.

Ska bli skönt att börja jobba igen 2 januari och få komma ut några timmar per dag i det sociala. Är trött, hängig och känner mig lite nere idag. Sängen vore verkligen nu..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar