fredag 16 november 2012

Mammas Sjukling

Igår när vi hämtade Sebb på dagis klagade fröknarna på att han verkade så hängig och varm. Efter en kort sväng på stan tog vi febern när vi kom hem. Och mycket riktigt 38.4 i feber. Vid middagen kräktes han redan när första skeden nuddade hans läppar. Blev välling för honom resten av dagen. Kort efter middagen somnade han till en halvtimme på mig.

Idag har han vart hemma från dagis. 39.9 i feber hela dagen och kräktes första gången vid frukost. Alvedon gör susen och får honom som tur är piggare. Har vart i kontakt med 1177 och dom tycker det är konstigt att han får behålla vällingen men inget annat. Välling kan bli mycket för hans mage sa dom men det verkar som om välling är det enda hans mage hustru accepterar. Har vart så dem senaste gångerna han haft hög feber.

Sebb somnade sin middagslur redan vid 11 vilket han sällan gör. Sov till 12:45 och efter det låg vi en timme i vår säng och såg på bompa. Sebastian spritt naken och åt isglass. När han piggnat till tog vi oss en sväng för att handla och även köpa en julklapp till Sebb.

Efter handling åkte vi tillbaka hem för att försöka äta lite. Vi testade med lite jordgubbskräm för att få i Sebb lite annat än välling. Han åt nästan en hel skål. Verkade gå bra...

Tills han hamnade hos farmor. Då kom kaskadspyan över farmor. Sen över hela mig, ner i tröjan, hela bhn och ja, över hela ongen. Fick sätta en hysteriskt ledsen och skrikande Sebastian i badkaret. Men han verkade njuta när duschen kom. Sen sov han 40 minuter på mig igen. Kokhet var han. När jag åkte till jobbet 19:10 hade han fortfarande 39.9 i feber och var jätte hängig. Kändes inte alls kul att behöva åka till jobbet och lämna Sebastian hemma. Johan vabbar igår och idag fredag.

Hoppas min skrutt är piggare och att febern inte är så hög när han vaknar om några timmar. Ska själv försöka sova en stund. Slutade 03:00 inatt och har tagit mig igenom första arbetsveckan riktigt bra!

Natti natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar