torsdag 13 juni 2013

Sjöblöt

parkeringsförbud på halva Herrhagen i morgon torsdag jämn vecka. Snurra runt över hela Herrhagen efter jobbet för att finna en parkering! Till sist när man hittat en är den flera 100 m hemifrån och så klart öser regnet ner. Är som en dränkt katt! Men men..

Idag (igår onsdag) gjorde vi massa fynd! Jag köpte mig två sommarklänningar på rean, Sebb fick ett par byxor och två tröjor på rean (fick sms från lindex att jag som medlem fick tre reavaror för två). Sen rent spontant fann vi en sån sängram vi letat länge efter till Sebben som vi var iväg och hämtade. Blev himla bra trots att den ännu inte står på rätt plats i hans rum. Sen var vaktmästaren här under dagen och meddelade oss om att vi ska få hallen i ordninggjord och även att vi får om vi vill hämta tapeter och färg och göra om i Sebbens rum. Perfekt!


5 arbetspass kvar tills 5 veckor semester.

Sebben min lilla fis har hittat gömstället för panten och pappersåtervinningen. Kan lova han är nöjd nu. Han hämtar två pantflaskor i taget, springer sen tillbaka till köket och ropar: "en te mamma", "mera mamma". Go rompa! Nattis hej!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar