måndag 18 november 2013

Dagen

Måndag idag, men känns mer som en söndag. Sebben har slaggat mellan oss inatt också pga hostan. Hoppas nu det kan bli en natt med han i sin egen säng. Jag blir så sliten och får så ont av foglossningen när jag har ca 70 cm att ligga på. På förmiddagen idag var vi till ÖB och handlade lite. Pepparkakas och polkagristvål som ska stå i badrummet och gästtoaletten nu under december. Sebastian fick sej även ett par tofflor liknande hundar som han avskydde. haha! Sen kikade vi in till mormor och morfar. Vilka fina presenter! Sebben älskade den galna, blinkande, snurrande, tjutande radiostyrda bilen från Gran Canaria.

Sen han vi storhandla påvägen från mamma och pappa. Sebben slocknade i bilen och fick sen sova i kärran under tiden vi handlade. Var in på lindex och kollade efter pepparkaksdräkt till Sebben och fick med en matchande tröja till bodyn och byxorna jag köpte till bebisen härom dagen. 

Sebben har nu tagit sin andra dag med kåvepenin och precis fått en dos mollicept. Får hoppas på en lugn natt inatt. 

Nu har vi nästan precis kommit hem från en kvälls promenad genom viken och genom stan. Det går sakta men iaf framåt. Skönt med kvällspromenad i den friska kyliga luften. Genom hela promenaden satt Sebben nerbäddad i kärran under filt och fotsack och såg på mumin i min telefon. 

Ikväll blir det fruktsallad med vaniljkesella till tvn och en kopp glögg. Dessertmästarna på tvn med!

I morgon är det dags att gå till jobbet för att lämna papper till Ewy och sen kopiera papper som ska till fsk. Detta pappersarbete tar aldrig slut..


Tröjan tillhörande bodyn och byxorna från Lindex.

Sebbens nya tofflor som han avskydde! Haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar