tisdag 10 december 2013

Tidig morgon sömnlös natt

Sebastian tyckte vi skulle börja morgonen 07. Det tyckte inte jag. Från det han slog upp ögonen har han tjatat om allt. Truten går i ett.. Han åt en halv smörgås och lite mannafrutti. Natten tills idag har vart näst intill sömnlös för mej och de andra nätterna sedan i lördags nästan lika så. Jag känner mej så sliten och trött på detta sjukdomar. Längtar bara tills vi kan sova middag sen. Sebastian har hostat precis hela natten och igår kväll kräktes han upp kvällsmaten, igen. Vet dock inte om det beror på hostan eller om magsjukan hänger kvar? 

Känns oändligt detta. Sedan i mitten av oktober med början av det första i augusti har Sebastian vart sjuk. I augusti hade han borrelia. Sen i början av oktober fick han förkyldning och hosta. Vart frisk efter två veckor i ca 1 vecka innan förkylningen slog till igen och denna gången hostade han och hade feber till och från i 5 veckor med ögoninflammation. Dubbelsidig öroninflammation och stigande feber. Nu magsjuka sedan i fredags och igår slog hostan till, igen. Varför tar det inte slut?!!!!!??!?!?

Vi har sökt för hostan varje gång för vi misstänker förkyldningsastma. Mollipect fungerar inte! Finns inte ord att beskriva vad trött jag är på detta. Vart ska jag vända mej? Vårdcentralen är värdelös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar