onsdag 12 februari 2014

Inget inget slut!!!

Alltså dessa sjukdomar! Jag avlider snart. Kl 00:30 åkte vi in till akuten inatt med Sebben då febern inte ville gå ner trots febernedsättande. Strax efter två var vi hemma igen. Ingen öroninflammation som vi misstänkte som tur är. Han sov bra fram tills 08:20 i morse då tyckte han vi skulle gå upp.

Och till råga på allt runt omkring la han en kaskadspya i nytvättade soffan och på vardagsrumsmattan för en timme sedan. Febern ligger på 37.2 så tror inte det beror på den. Hoppas nu inte det är magsjuka på denna skiten också. Jag kommer iaf garanterat ha magsjuka när förlossningen startar i så fall. Åh!! Sebben är jättepigg idag så detta förstår jag verkligen inte?


I eftermiddag när Johan kommer hem blir det att sanera hela lägenheten, sprita handtag och tvätta leksaker. Förstår inte om detta nu är magsjuka vart det kommer ifrån? Vi är jättenoga med handhygienen och städningen. Sebben badar ofta (varje dag). Vi kollar honom alltid i affären så han inte slickar på saker eller stoppar saker i munnen. Direkt efter vi lämnat butiken torkar vi hans händer noga med våtservetter och tvättar även händerna direkt han kommer hem. 

Vi undviker stora folksamlingar och leker oftast ute med kusinerna. Dagis är han inte på och har inte vart sedan slutet av november. 

Johan är på kurs och kommer hem tidigast kl 16. Får se om jag törs duscha och så innan det?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar