måndag 28 september 2015

Mardrömmar

Usch. Jag avskyr när man vaknar upp och har drömt en mardröm som man vet kommer påverka en hela dagen.

Inatt drömde jag en sån dröm.
Alla är vi rädda för något allt från djur till höjder, flyga flygplan ja ni vet.
Min största rädsla är att Johan ska lämna mig. Det var just det som min dröm handlade om. Jag vill vara perfekt för min man. Jag vill att han ska tycka att jag är den snyggaste och vackraste, helt enkelt den bästa fru man kan ha. I drömmen berättade han att han skulle gå ifrån mig. Lämna mig och våra två barn, träffa någon annan. För han hade inte haft känslor för mig de senaste åren utan allt handlade bara om pengar och överlevnad. Men nu när han fått fast anställning är han inte längre beroende av mig. Enligt mig är det, det värsta jag kan drömma. Att jag blir övergiven. 

När kag vaknade hade jag ont i kroppen, tårar i ögonen och drömmen har snurrat i huvudet sedan jag vaknade. 

När Johan förut ringde för att säga god morgon kändes det jättekonstigt. Mina drömmar är så verkliga! Tack för de tabletterna som läkaren har skrivit ut för mitt grubblande! Har bara behövt ta dem en gång förut sedan i våras men idag passade en sådan tablett bra. Jobb om 1 1/2 timme och jag behöver kunna koncentrera mig på det.

Längtar tills Johan kommer hem från jobbet så jag får ta i han, pussa och krama och förstå att det verkligen bara var en dröm!

Kortet taget för ca 4 år sedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar