söndag 15 april 2012

Ingen magsjuka här inte !!

Tanken var efter Sjögren/Herrmansson sjukdommar att vi skulle kika ut till dom på Nolgård en sväng idag. Moster saknar sina smågrisar! Men tyvärr har Emelie fått magsjukan nu så nu är det bara Hampus kvar där borta. Stackars lillan!

Så idag ska vi ta en tur till Ikea & Barnes hus istället. Ska kika lite inredning till Sebastians rum (dags att ta tag i det nu) och sen till barnens hus för att se om dom har något sommartäcke till Sebbis. Ska även bjuda älsklingen på lunch på Ikea tänkte jag.

Ikväll blir det väldigt konstigt. Jag ska inte åka till jobbet?! Jag är mammaledig! Så ikväll blir det lite byta rent i sängarna, även sänka Sebastians säng då han ofta står på alla fyra i sängen. Är rädd att han "hittar" kanten och se snörena från spjälsängsskyddet och faller över kanten. Så nu är det dags. 7 1/2 månad efter hans födelse sänker vi spjälsängen.

Blir även att leka lite hemma och krypträna. Sen bada innan sängen.

I morgon börjar min stora älskling på nya jobbet. Han verkar se fram emot det mycket och kommer nog tycka det blir roligt att börja jobba igen efter 3 1/2 månaders pappaledighet.

Lillfisen sover sin förmiddagslur nu. En liten envis kille idag som inte hade någon lust att somna i sängen. Så passade på att gå en sväng ner till Nöjesbutiken och lämna in filmen vi hyrde igår. Så nu sover han i kärran i sitt rum. Får se när han tänkt att vakna till liv. Svettig lär han i alla fall vara eftersom han har tosser, mössa och jackan på sig.

Såhär söt är Sebastian på morgonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar