lördag 9 mars 2013

Fina väder

En sväng på stan på förmiddagen med älskade familjen. Inhandla lite smått till förberedelser av bröllopet. Sova middag i 2 timmar var gott för oss alla tre.

Under eftermiddagen har vi vart hos mamma och pappa. Vart i skogen, byggt på kojan, åkt pulka och ätit grillad korv. Dock grillade vi inne då det var kallt och blåsigt ute. Sebastian tröttnade ganska fort när vi var ute och blev frusen.

Sebastian har vart jättehostig idag och inte alls vart sitt rätta jag. Han sliter i sovrummet med hostan för tillfället. Han har fått Bisolvon innan läggdags men kommer nog bli en tuff natt för lillen.

Jag och Johan ser på vår värdelösa melodifestival men väntar mest egentligen på att Varg Veum ska börja kl 22:00. För en gång skull sitter vi i soffan och ser. Det har nog inte hänt att vi suttit i soffan och sett på tvn en enda gång en lördagkväll. Beror nog mest på att jag har pysslat lite till bröllopet.

Nu strax blir det att krypa ner i sängen. Får se hur mkt vi behöver ränna in och it till Sebastian inatt pga hostan. Stackars skruttis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar