måndag 25 november 2013

Sjukstugan vecka 3

Sebben är fortfarande lika hängig. De senaste dagarna har han inte alls blivit något bättre. Både hostan och febern står på samma. 

Under eftermiddagen har vi vart en sväng till Anne och Martin för att klippa oss. Sebben var kinkig och slocknade nästan direkt i bilen påvägen hem. Väl hemma tog vi tempen i rumpan och den stannade på 39.1. Ungen kokhet och helt slut. Nu sover han i sin säng, utan kvällsmat eller någonting. Igår stod vågen på 12.0 kg precis och det är alltså en viktnedgång på nästan 1 kg på honom.

Idag har han ätit en halv smörgås och några skedar mannafrutti, en liten banan och 5 skedar med makaroner och köttfärsås. Det är ungefär vad han ätit de senaste två veckorna, förutom igår. 

Får se hur länge han ligger i sin sängen innan vi får plocka över honom till oss. En supp i rompa fick vi i honom iaf innan han slocknade totalt. 

Hoppas verkligen han blir frisk snart!!

Idag har jag foglossning från helvetet också. Ont fram i ljumskarna, i hela underlivet och över magen. Räknar med en tuff natt inatt så blir nog snart att ta kvällen för min del.

På onsdag blir det vårdcentralen igen och då får dom ta prover på Sebastian och se om han har något virus eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar