fredag 21 februari 2014

Hate it

Trodde aldrig jag skulle säga det men just nu hatar jag att vara gravid. Inte att vara gravid utan allt det för med sig. Idag har jag velat grina både en och två gånger. Efter en hemsk natt med fruktansvärt ont i ryggen somnade jag en timme i soffan på förmiddagen. 

Sen en stund senare slogs jag med alla andra på maxi i ett försök att handla. Efter en timme i affären var jag helt slut i kroppen. Under eftermiddagen har vi vart hos Ingela och Daniel där jag inte lyft ett finger. Varenda del i hela kroppen skriker rakt ut och ryggen värker ihjäl mig. Just nu vill jag gråta av smärtan. Foglossningen gör så jag går med krycka/kryckor och jag har ständigt ont i korsryggen. 

Varje gång jag måste gå på toaletten hoppas jag någonting ska hända men ingenting. Jag är svullen i hela kroppen, benen värker kvällstid och på natten och fötterna är som fotbollar, fingrarna är som korvar. Nätterna är hemska och jag orkar inte sova.

Jag har skitdåligt samvete över att Johan sköter allt i vår familj men när jag knappt orkar få på mig strumporna utan att grina då går det inte göra så mkt annat. 

Johan är påväg ut på krogen och konserten på nöjesfabriken med vänner. Sebastian ligger i sin säng med elefanten. Ska strax gå in och se om man sover. Hoppas han sover bra inatt så jag slipper att springa in. Eftersom det är ett enormt projekt att ta sig ur sängen så tar det en bra stund för mig att komma in till honom. Samtidigt orkar jag inte ha honom bredvid mig eftersom jag måste byta sovställningar så ofta och våldsamt per natt. 

Ska testa sova i sängen inatt. Brukar sova på soffan men nu kan jag knappt göra det heller. 

Underlivet kliar, är svullet och värker så måtte måtte någonting hända till veckan. Idag har det vart en av de hemskaste dagarna jag haft under denna graviditet. 

Johan blev inringd på jobb till veckan men får ringa återbud på söndag. Jag vet inte hur många dagar jag kommer orka ta mig ur sängen mer. Att duscha är tillräckligt jobbigt, eller att sitta och äta en middag. Det räcker sen är min kropp slut.  Herregud dom som bär på tvillingar eller mer. Jag skulle nog avlida. Aldrig mer gravid efter detta säger jag. Bebis bebis kom ut nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar