fredag 6 juni 2014

Fredag äntligen

Fredag är här, veckans bästa dag då det är början på helgen! Denna vecka har vart hemsk! Allt har vart i enda kaos och lillebror har inte alls vart nöjd under veckan. Han dregglar, suger på händerna, är extra kinkig, krånglar med maten och bajsar löst. Vi tror det är tänder på gång redan?! Som tur är sover han hela natten utan den delen sköter Sebastian. Han krånglar jättemkt på natten och vi springer in till honom gång på gång. Det har vi gjort i snart ett år och jag förstår inte varför han inte kan sova ostört?! Han blir trots allt tre år om 3 månader! 

Johan jobbar idag 07-13 sen ska vi hälsa på mamma och pappa en sväng. Hoppas inte det regnar idag så vi kan vara ute. Tänkte gå till lekparken en sväng med barnen på förmiddagen idag om vädret tillåter. Annars ska jag bara mysa med barnen inne till någon film, lite pussel och bygga bilbana.

Jag är fortfarande trött, mina ögon värker. Har sovit jättedåligt hela veckan. 

Hör att Sebben är vaken för han hostar i sitt rum och Skorpan bökar i nestet. Mattajm för Skorpis snart då han åt kl 20:30 igår kväll. 

Igår eftermiddag var vi till stuvbutiken och rusta och spanade tapeter till nya lägenheten. Hittade massor med fina men oj så svårt. Vi fann en jättefräsch tapet på rusta vi ska ha i köket iaf. Ett färgstarkt kök vill vi ha denna gången. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar