lördag 18 januari 2014

Pulkarace och kärrbyte

En sväng till välsviken på förmiddagen då Johan och Sebben lekte hemma under tiden. Köpte sulor till Sebben kängor och fleecetröjor till mig och Johan. För idag har vi tillbringat 3 timmar på skutberget med korvgrill och pulkarace. Tyvärr tjock som jag är fick jag så snällt stå nedanför backen och se på när dom andra lekte. 

Sebastian slocknade efter grillningen och pulkan i Briokärran. Vi försöker att sälja den då vi inte är några fantaster av Brios kärror. Vi är äkta "Emmaljungafolk". Emmaljunga har fått in en liknande kärra som brios race som vi idag har fast Emmaljungas har bättre sufflett och hjul plus mera. Så vi vill gärna byta. Men för att vi ska göra det och ha råd så behöver vi sälja brion. Det är absolut inget fel på brion utan vi känner att den bara inte passar oss och våra behov. 

Vi vill ha 2000:- för Briokärran och då ingår regnskydd och ratt. Nypris är 2995:- exl ratt och regnskydd. Vi har knappt använt brion överhuvudtaget. Kan räkna på en hand antal gånger den fått rulla. Och det har vart mest inomhus. 

Detta är vad vi vill ha ist: 



Så om någon är intresserad av vår blåa brio finns annonsen här:

http://mobil.blocket.se/varmland/Bla_brio_race_med_ratt_51585460.htm?ca=7&w=1



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar