tisdag 21 januari 2014

Svensk sjukvård!

Dom kan ta sej i brasan. Sebastian hosta och tunga andning har hållt oss vakna hela natten. På förmiddagen ringde Johan bvc och 1177. Båda tyckte vi skulle kontakta vårdcentralen för att få luftvidgande till Sebastian. Eftersom han vart sjuk så himla mycket sedan i somras behöver han undersöks ordentligt. Barnakuten tog bara emot oss om han hade andnöd nu.

Väl på vårdcentralen fick vi exakt samma svar som alltid, han ser pigg ut. Det piper inte osv. Sen slutar det alltid med att dom pratar massa annat strunt om sånt vi inte ens har sökt för.. Precis samma idag. Vi kommer hem med en 5 dagars pencillin kur med kåvepenin för att han eventuellt kan ha öroninflammation på ena sidan igen. Och hur ska vi få i honom det då när han bara kräks av det ifråga satte vi. Tvinga honom fick vi till svar. Vilken jävla läkare!

Så om han har svårt att andas inatt igen och hostar såhär mycket är det lika bra att ta en tripp till akuten. Där kanske vi kan få slippa vc och få hjälp på riktigt. Tycker så synd om min stackars lilla kille som knappt vart frisk sen i somras. Nu vilar han en stund i vår säng efter nattens svårigheter. Så ska passa på att blunda någon minut jag också. Om det går med den sjövilda bebisen i magen! 

Kärlek till mina små älskade ungar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar