söndag 16 februari 2014

Så ska det låta

Sebastian har idag haft sin första feberfria dag sedan i måndags. Inte en enda alvedon har han behövt. Vi gav honom endast hostmedicinen nu till kvällen. Vi hoppas han är påväg att bli helt frisk nu. Hoppas kan man alltid göra!

På förmiddagen idag var farfar här och härjade med Sebb. Vid 15 tiden åkte vi till  Torpstö där farmor och Martin bor. Vi åt middag och fikade på glass. Sebben han även bada innan vi åkte hem. Nu försöker Johan få honom att somna medans jag har dukat fram söndagsmyset vi ska ha till tvn och "Ettor och nollor". Men just nu rullar så ska det låta på tvn. Jävla vilket skitprogram det har blivit!

Jag har haft ett himla tryck neråt idag samt ont i underlivet. Lite mensvärk som kommit och gått hela dagen. Känns som om någon gett mig en ordentlig spark rakt i skrevet rent ut sagt. Sprungit extremt mycket på toaletten och vart superkissnödig. Lite små förvärkar nu innan vi åkte från Torpstö men nu är det lugnt. Kan hoppas bebisen kommer nu till veckan och detta är tecken på att något är påväg att hända. 

Som sagt har Sebben haft sin första feberfria dag sen i måndags. Syns det??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar